Express taxakørsel i Pandrup, Aabybro og omegn

Kom hurtigt frem

Har du hurtigt brug for at få fat på en taxa i Aabybro, Pandrup eller omegn, så kan du med stor fordel benytte dig af vores express taxakørsel. Hennings Taxi er din lokale vognmand, og vi tilbyder flere forskellige former for taxakørsel, herunder express-kørsel til dig, der har brug for at komme hurtigt frem.

Hvornår kan det være en fordel at ringe efter en express taxa?

En express taxa er for dig, der lynhurtigt har brug for en taxa, der kan fragte dig fra A til B. Det kan være en rigtig stor fordel i mange forskellige tilfælde, så du slipper for at skulle vente for længe på dit transportmiddel.

Det kan for eksempel være, hvis du skal til en vigtig eksamen og har sovet over dig, eller hvis bilen ikke vil starte om morgenen, og du vil komme for sent på arbejde, hvis du skal cykle eller tage de offentlige transportmidler. En express taxa kan også være for dig, der med kort varsel bliver kaldt ind til et møde på arbejdspladsen, eller hvis du af andre årsager har brug for et hurtigt transportmiddel.

Vi tilbyder både express taxakørsel for privatpersoner og erhverv, og vi kører primært rundt i og omkring Blokhus, Saltum, Aabybro, Pandrup og Kaas.

Ved vores almindelige taxakørsel vil du blive kørt i en almindelig taxa, men vi har mulighed for at transportere helt op til 8 personer, da vi også har en minibus til rådighed, så I alle sammen kan sidde sammen under hele transporten.

Kom hurtigt og sikkert frem – ring efter en express taxa nu

Uanset om du har brug for express-kørsel eller almindelig taxakørsel, står vi til rådighed for dig. Det gælder også, uanset hvad tid på døgnet du har brug for at komme hurtigt og sikkert frem til din destination. Det gælder både nat og dag, så har du brug for hurtigt at komme frem til din destination, skal du bare ringe efter en express taxa nu – ring til os nu på telefon 53 53 44 74 og hør, hvornår vi kan være fremme hos dig.

Har du spørgsmål til kørsel?

ØNSKER DU AT BESTILLE EN VOGN?

Giv os et kald på 53 53 44 74