Stor taxa

Hos os kan du bestille en stor taxa til 8 personer, så det bliver ikke meget nemmere.

Taxa til 8 personer i Aabybro og omegn

Vi kan lidt af hvert

Har du brug for hurtig og sikker transport af flere personer, end hvad der kan sidde i en almindelig personbil, så er du kommet til det rette firma. Hos Hennings Taxi finder du din lokale vognmand, der tilbyder alle former for taxakørsel i Åbybro, Pandrup og omkringliggende områder – blandt andet Hune, Blokhus, Saltum, Ingstrup, Løkken, Kaas og Moseby.

Er du en del af en stor gruppe, som har brug for transport, så spørger du måske: Hvor mange kan der være i en stor taxa? Hos os kan du bestille en stor taxa til 8 personer, så det bliver ikke meget nemmere.

Bliv kørt sammen i vores minibus

Mange af vores kunder har et ønske om at kunne sidde sammen med resten af gruppen, når de skal fragtes fra A til B, og dette ønske kan vi leve op til. Vi har nemlig en minibus, hvor der er mulighed for at transportere helt op til 8 personer på én gang, og det betyder med andre ord, at hele gruppen kan sidde i den samme bil og ankomme samtidig.

En taxa til 8 personer er en særlig fordel for jer, der skal til fest og gerne vil ankomme sammen. En stor del af den gode stemning ligger også i at være sammen undervejs, og I kan dermed bibeholde den gode stemning, inden I ankommer til festen ved at kunne sidde sammen i vores minibus.

At have mulighed for at sidde sammen i vores minibus er også en stor fordel for jer, der for eksempel skal til et firmaarrangement eller til teambuilding, da I dermed har mulighed for at sidde og snakke sammen undervejs i løbet af transporten til jeres destination. Når I skal hjem, har I ligeledes mulighed for sammen at drøfte dagens begivenheder og indtryk i stedet for at være nødt til at dele gruppen op, fordi alle ikke kan være i en almindelig personbil.

Det er en særlig fordel for jer, der skal til fest og gerne vil ankomme sammen. En stor del af den gode stemning ligger også i at være sammen undervejs, og I kan dermed bibeholde den gode stemning, inden I ankommer til festen ved at kunne sidde sammen i vores minibus.

Kontakt os og bestil en stor taxa til 8 personer i Aabybro eller omegn

Har du allerede nu en dato for, hvornår du skal bruge en taxa med plads til op mod 8 personer, så er du velkommen til at ringe til os allerede i dag for at bestille taxaen. Har du brug for en stor taxa til 8 personer i Aabybro eller omegn her og nu, skal du også bare ringe til os på telefon (+45) 5353 4474.