Taxa til 8 personer i Aabybro og omegn

Vi kan lidt af hvert

Har du brug for hurtig og sikker transport af flere personer, end hvad der kan sidde i en almindelig personbil, så er du kommet til det rette firma. Hos Hennings Taxi finder du din lokale vognmand, der tilbyder alle former for taxakørsel i Åbybro, Pandrup og omkringliggende områder – blandt andet Hune, Blokhus, Saltum, Ingstrup, Løkken, Kaas og Moseby.

Er du en del af en stor gruppe, som har brug for transport, så spørger du måske: Hvor mange kan der være i en stor taxa? Hos os kan du bestille en stor taxa til 8 personer, så det bliver ikke meget nemmere.

Bliv kørt sammen i vores minibus

Mange af vores kunder har et ønske om at kunne sidde sammen med resten af gruppen, når de skal fragtes fra A til B, og dette ønske kan vi leve op til. Vi har nemlig en minibus, hvor der er mulighed for at transportere helt op til 8 personer på én gang, og det betyder med andre ord, at hele gruppen kan sidde i den samme bil og ankomme samtidig.

En taxa til 8 personer er en særlig fordel for jer, der skal til fest og gerne vil ankomme sammen. En stor del af den gode stemning ligger også i at være sammen undervejs, og I kan dermed bibeholde den gode stemning, inden I ankommer til festen ved at kunne sidde sammen i vores minibus.

At have mulighed for at sidde sammen i vores minibus er også en stor fordel for jer, der for eksempel skal til et firmaarrangement eller til teambuilding, da I dermed har mulighed for at sidde og snakke sammen undervejs i løbet af transporten til jeres destination. Når I skal hjem, har I ligeledes mulighed for sammen at drøfte dagens begivenheder og indtryk i stedet for at være nødt til at dele gruppen op, fordi alle ikke kan være i en almindelig personbil.

Det er en særlig fordel for jer, der skal til fest og gerne vil ankomme sammen. En stor del af den gode stemning ligger også i at være sammen undervejs, og I kan dermed bibeholde den gode stemning, inden I ankommer til festen ved at kunne sidde sammen i vores minibus.

Kontakt os og bestil en stor taxa til 8 personer i Aabybro eller omegn

Har du allerede nu en dato for, hvornår du skal bruge en taxa med plads til op mod 8 personer, så er du velkommen til at ringe til os allerede i dag for at bestille taxaen. Har du brug for en stor taxa til 8 personer i Aabybro eller omegn her og nu, skal du også bare ringe til os på telefon 53 53 44 74.

Har du spørgsmål til kørsel?

ØNSKER DU AT BESTILLE EN VOGN?

Giv os et kald på 53 53 44 74