Taxakørsel i Aabybro, Pandrup og andre omkringliggende områder

Vi kører for dig

Har du ikke selv en bil, har du ikke mulighed for at tage de offentlige transportmidler, eller har du brug for et hurtigt transportmiddel, der kan køre dig fra A til B inden for kort tid? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hennings Taxi tilbyder vi nemlig sikker og forsvarlig taxakørsel i Pandrup, Aabybro og omegn, og vi står også klar til at køre dig til den destination, du ønsker.

Vi kører rundt i en almindelig taxa, men er I flere, der skal transporteres, end der kan være i en almindelig bil, har vi mulighed for at stille en minibus til rådighed, hvor der er plads til 8 personer. Det betyder, at I har mulighed for at sidde sammen under transporten.

Vi tilbyder alle former for taxakørsel for både privatpersoner og erhverv, og vi tilbyder også express-kørsel, hvis du har ekstra travlt og dermed har brug for hurtigt at få fat på en tilgængelig taxa, der kan transportere dig til din destination. Vi kører hovedsageligt i områderne omkring Kaas, Blokhus, Saltum og Pandrup.

Vi starter bilen, når du har brug for et transportmiddel

Det er vigtigt for os, at vi står til rådighed, når du har brug for et transportmiddel, der kan fragte dig sikkert fra A til B, uanset hvad tid på dagen der er tale om. Det gælder med andre ord, uanset om du skal hentes i en taxa i byen, så du kan blive kørt hjem i de sene nattetimer, eller hvis du har sovet over dig og har brug for, at vi kan hente dig tidligt om morgenen og køre dig på arbejde.

Kontakt os og bestil taxakørsel

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til at bestille en taxa. Uanset hvad din årsag er, så skal du bare ringe til os, hvis du ønsker at bestille taxakørsel hos os. Du skal bare ringe til os på telefon 53 53 44 74, enten hvis du har behov for kørsel lige nu og her, eller hvis du ønsker at bestille en taxa til et senere tidspunkt.

Har du spørgsmål til kørsel?

ØNSKER DU AT BESTILLE EN VOGN?

Giv os et kald på 53 53 44 74